Despre

Descrierea traseului


Linia turistică este deservită (în perioada primavară - toamnă) de patru autobuze speciale, supraetajate, fiecare având o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei (14 stații).

Având în vedere caracterul special al liniei „Bucharest City Tour”, oferim turiştilor şi oportunitatea de a se informa asupra posibilităţilor de petrecere a timpului liber în Bucureşti, prin intermediul materialelor informative tiparite puse la dispoziţie (harta turistica de mari dimensiuni si flyere informative).

Pe lângă datele generale privind traseul şi funcţionarea liniei (program, preţ, staţii), harta detaliată Bucharest City Tour oferă şi informaţii despre posibilităţile de petrecere a timpului liber în Bucureşti. Reperele partenerilor din categoria cluburi-baruri-restaurante sunt marcate pe hartă cu diverse simboluri pentru a orienta turiştii către aceste locaţii. Harta este disponibilă, cu titlu gratuit, la recepţiile unităţilor hoteliere partenere proiectului nostru turistic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua de vânzări STB SA, la punctele de informare turistică și aeroport.

Flyerele Bucharest City Tour, ce conţin informaţii generale bilingve privind linia turistică, pot fi găsite la hotelurile partenere STB SA (marcate în secţiunea albastră de pe harta Bucharest City Tour) şi la cele care oferă vouchere pentru această linie, precum şi în centrele de vânzare STB SA, în punctele de informare turistică și în aeroport. Voucherele pe care STB SA le distribuie hotelurilor partenere, pot fi folosite de turiştii ce se cazează în hotelurile din Capitală, pentru călătoria cu autobuzele double-decker. În schimbul acestor vouchere, ce pot fi achitate direct la recepţiile hotelurilor partenere, turiştii primesc cardul de călătorie valabil pentru traseul turistic. Autobuzele double-decker sunt dotate cu ghid audio în limba română, engleză, franceză și în italiană. Cele 14 staţii situate pe traseul liniei turistice oferă o imagine nouă, mult mai atractivă, datorită recolantării totemurilor ce le marchează, cu un design unitar cu materialele informative tipărite.